Случаят е от петък, когато две непълнолетни девойки се качили на

...
Случаят е от петък, когато две непълнолетни девойки се качили на
Коментари Харесай

Полиция и пожарна в Шумен на крак: Две момичета се качиха на кран за селфи

Случаят е от петък, когато две малолетни девойки се качили на кран, намиращ се на улица " Станционна " в региона на железопътната гара в града, с цел да си създадат селфи. Сигналът бил подаден на тел. 112 малко след 15 часа на 5 април. Към адреса неотложно били ориентирани избавителен и полицейски екипи, съобщи представителят на полицията в Шумен Ася Йорданова. 

Пристигналите на мястото пожарникари и служители на реда незабавно са свалили от крана двете девойки. Пред тях децата споделили, че са се качили, с цел да си създадат фотоси с телефоните.

Говорителят на полицията напомни, че чиновници на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Шумен и преди са реагирали на сходни сигнали. От полицията насочат следващ зов за отговорно държание на подрастващите.

" Не излагайте своя и живота на вашите другари на заплаха поради предизвикателство, селфи или в търсене на ексцентрично място за " отбелязване " в обществените мрежи. Няма нищо по-важно от живота и здравето ви ", приканиха от регионалната дирекция на полицията.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР